Kompakt traktorok

B1 széria

16-tól 24 LE-ig terjedő fenntartható és erős kompakt traktorok. 

Kényelem és termelékenység - a B1 széria számos előnnyel rendelkezik: kényelmes ülés, ergonomikusan elhelyezett kezelőfelület, háttérvilágítással rendelkező műszerfal. Kiemelkedően jól kormányozható, így minden feltételt biztosít ahhoz, hogy kényelmesen és hatékonyan dolgozzon. 

Egyszerű a használata - Egyszerűen kezelhető a letisztult és hatékony tervezésnek köszönhetően. Például a szervókormány segít a kanyarodásban, főleg ha egy homlokrakodóval dolgozunk. 

Személyre szabható - Az Ön igényeire tervezve. Számos opcionális tétellel bővíthető a felszereltsége, mint például a hátsó TLT, kaszaszerkezet, homlokrakodó, vagy akár két kiadószelep is. 

Modellek: 

 

Prospektus letöltése

BX széria

Kompakt méret, összkerékhajtás, nagy teljesítmény. Ez a BX széria. 

Sokoldalúsága határtalan - 
Munkagépek széles tárházával felszerelhető, kaszaszerkezettől kezdve a sószórón át a seprőhengerig. Emiatt szinte bármilyen feladatra tökéletes, ami parkápolás és közterület fenntartás. 

Kényelem felsőfokon - A Kubota egyedülállóan minden kompakt traktorát síkpadlóval szállítja. Ez alól a BX modellek sem kivételek, mi több,a BX széria fülkés változatban nagy teljesítményű klímaberendezéssel van ellátva, így a téli munkavégzés is kellemes körülmények között történhet. 

Modellek: 

BX231 - 23 LE

BX261 - 26 LE 

Prospektus letöltése 

B2 széria

Magas minőségű Kubota motorokkal szerelve extra biztonságot adnak munkájához. A deluxe fülke tágas, így jobb kilátást biztosít mint bármelyik más traktor kategóriájában. Végezzen fűnyírási, közszolgáltatási, vagy földmunkát, a B2 széria a legjobb választás, ha megbízható, sokoldalú és kényelmes gépet keres.


Modellek: 

B2201 - 20 LE

B2231 - 23 LE

B2261 - 26 LE

B2311 - 31 LE

Prospektus letöltése

 

ST széria

Kiemelkedően hatékony, emlékezetesen egyszerű. Fűnyírás vagy homlokrakodós munka - ezeknek a traktoroknak nem számít. Minden munkát megkönnyít a magas nyomatékon és alacsony zajszinten dolgozó Kubota motor és a független középső és hátsó TLT. 

Alapfelszereltség a szervókormány, tempomat valamint az exkluzív Bi-Speed technológia. Lehetőség van gyári tágas, klímával ellátott fülkés verzióra. Ezek a modellek kategóriavezető kilátást, kényelmet és könnyű kezelést biztosítanak. 

Modellek: 

ST341

ST371

ST401

Prospektus letöltése