Gondoljon Kubotával a földutakra!

     A Vidékfejlesztési Program keretében a kormány önkormányzati utak kezelésére és külterületi utak fejlesztésére indít erő- és munkagép beszerzési pályázatot 2016 novemberétől települések számára. A támogatás várható intenzitása 75-95% lesz és akár 20 millió forint is igényelhető majd erőgépekre és útépítő gépekre.

Ezen VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 pályázati azonosítószámú felhívás keretében ajánljuk figyelmébe japán Kubota erőgépeinket és az amerikai Rome grédereket melyek számos kommunális területen is bizonyították már sokoldalúságukat.

    Az önkormányzatok számára pályázható Kubota traktoraink közül a

100 lóerős M9960 típust ajánljuk

Rome PG-12 gréderrel rendkívül kedvező csomag áron,

vagy akár külön-külön is.

 

Amit kínálunk:

   Egy megbízható, japán gyártmányú Kubota M9960 traktort 100 lóerő teljesítménnyel és 3800 ccm-es Common Rail dízelmotorral. Az elektronikus kuplung nélküli kétfokozatú váltó (High/Low) összesen 36 előre és 36 hátramenetet biztosít, így könnyedén alkalmazható nehéz külterületi vagy földutakon is. Az elektronikus kézi gázkarnak köszönhetően a működtetéshez kevesebb erőkifejtés szükséges, így egyszerűbb és precízebb irányítás érhető el. A tágas fülkének és ívelt üveg kialakításnak köszönhetően könnyebben rálát a munkaterületre, a légrugós ülés és az ergonómikus kezelőelemek pedig kényelmesebbé teszik a fülkében töltött több órán át tartó kilométeres útszakaszok karbantartását. 

A pályázathoz ajánlott további géptípusokért keresse területileg illetékes kollegáinkat!

   A traktor mellé most egy kiváló, robusztus Rome PG-12 grédert ajánlunk 2,6-3,7 méter között változtatható munkaszélességgel. A nagy munkaszélességnek és a 16 mm vastag rézsűgyalu pajzsnak köszönhetően bármilyen útszakasz karbantartására alkalmas. Legyen szó bármilyen egyenetlen területről, a pótsúly dobozba helyezhető plusz 1300 kg-mal nincs akadály. A tandem tengelyre szerelt szállítókerekeknek köszönhetően pedig könnyedén vontathatja a Kubota M9960-as traktor is.

A képek illusztrációk, pontos felszereltségért keresse bizalommal kollegáinkat!